Handelsbanken i Malmö – Fullständig guide till kontor, öppettider och service

Handelsbanken i Malmö City är beläget vid Stortorget i hjärtat av staden. Det är en av Handelsbankens mest centrala kontor i Malmö och erbjuder ett brett utbud av banktjänster till både privatpersoner och företag. Med sitt centrala läge är det lättillgängligt för alla som befinner sig i citykärnan.

Öppettider för Handelsbanken i Malmö City

Handelsbankens kontor på Stortorget har generösa öppettider för att passa kundernas behov. Kontoret är öppet från måndag till fredag, med möjlighet till kvällsöppet vissa dagar. Nedan är de vanliga öppettiderna för kontoret:

  • Måndag: 09:30 – 16:30
  • Tisdag: 09:30 – 16:30
  • Onsdag: 09:30 – 16:30
  • Torsdag: 09:30 – 18:00
  • Fredag: 09:30 – 16:30

Observera att öppettiderna kan variera vid helgdagar och andra speciella tillfällen. Det rekommenderas alltid att kontrollera öppettiderna på bankens officiella webbplats eller genom att ringa kontoret direkt.

Handelsbanken Malmö Triangeln

Handelsbankens kontor på Triangeln är beläget i det populära köpcentret Triangeln i centrala Malmö. Det är ett bekvämt läge för de som bor eller arbetar i närheten och behöver utföra sina bankärenden samtidigt som de gör sina inköp eller tar en paus från shoppingen.

Öppettider för Handelsbanken Malmö Triangeln

Handelsbanken på Triangeln har liknande öppettider som kontoret på Stortorget. Här nedan finns de vanliga öppettiderna:

  • Måndag: 09:30 – 16:30
  • Tisdag: 09:30 – 16:30
  • Onsdag: 09:30 – 16:30
  • Torsdag: 09:30 – 18:00
  • Fredag: 09:30 – 16:30

På samma sätt som för kontoret på Stortorget kan öppettiderna variera vid helgdagar eller andra speciella tillfällen. Det bästa är att kontakta kontoret direkt eller besöka bankens officiella webbplats för att få uppdaterad information angående öppettiderna.

Kontorsärenden och service

Både kontoret på Stortorget och Triangeln erbjuder ett brett utbud av banktjänster för privatpersoner och företag. Du kan bland annat få hjälp med att öppna konto, ansöka om lån eller kreditkort, föra över pengar, få rådgivning om sparande och mycket mer. Det vänliga och kunniga personalen på Handelsbanken finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med dina bankärenden och svara på dina frågor.

Sammanfattning

Oavsett om du behöver banktjänster i Malmö City eller vid Triangeln har Handelsbanken två bekväma och lättillgängliga kontor i staden. Med generösa öppettider och en mängd olika banktjänster kan du vara säker på att Handelsbanken kommer att kunna tillgodose dina behov. Kom ihåg att kontrollera öppettiderna vid helgdagar och vänd dig alltid till bankens officiella webbplats eller kontoret direkt för den senaste informationen.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Handelsbanken Malmö City?

Handelsbanken Malmö City ligger på Stortorget i Malmö.

Vilka öppettider har Handelsbanken Malmö Stortorget?

Handelsbanken Malmö Stortorget har öppetider som varierar, det är bäst att kontrollera direkt med banken för aktuell information.

När stänger Triangeln i Malmö?

Triangeln i Malmö stänger vanligtvis vid 20:00 på vardagar, men öppettiderna kan variera så det är bäst att kolla med köpcentret för exakt tid.

Vilka öppettider har Handelsbanken Malmö?

Handelsbanken Malmö har öppetider som varierar beroende på vilken filial du besöker. Kontakta banken direkt för aktuell information.

Var finns Handelsbanken Malmö Triangeln?

Handelsbanken Malmö Triangeln finns på Södra Förstadsgatan i Malmö.

Vilka öppettider har Handelsbanken Triangeln?

Handelsbanken Triangeln har öppettider som kan variera, så det bästa är att kontrollera direkt med banken för aktuell information.

Artiklen Handelsbanken i Malmö – Fullständig guide till kontor, öppettider och service har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 12 anmeldelser